ma. mei 20th, 2024

Zakelijk Nieuws

Blijf up-to-date over de laatste zakelijke updates

Karel Verwey

Naam: Karel Verwey

Functie: Bestuursadviseur

Over Karel Verwey

Karel Verwey is geboren op 2 juni 1955 te Gorinchem. Hij heeft zijn diploma in 1985 behaald voor Doctoraal Organisatiekunde aan de Universiteit van Amsterdam. In 1992 is Verwey benoemd tot MMC. MMC staat voor Master of Management Consulting. 

In zijn vrije tijd fotografeert hij graag.

Militaire dienst

Hij kwam tijdens zijn militaire dienst in de jaren 70 in aanraking met de gezondheidszorg. Hij werd in deze tijd gedetacheerd naar een ziekenhuis waar hij werkte op de eerste hulp. Tijdens zijn studietijd werkte hij als verpleeghulp en zodoende is zijn motivatie ontstaan om in de zorg te gaan werken. Na zijn militaire dienst heeft Karel Verwey besloten om zich verder door te specialiseren in de zorg.

Adviseur

In de jaren tussen 1990 en 2000 vervulde hij verschillende rollen als organisator-adviseur en ook als bestuurder/directeur a.i. .

Als adviseur was hij betrokken bij vele vernieuwingen en veranderingen in de gezondheidszorg. Parallel hieraan vervulde Karel ook de functie als bestuurder/directeur a.i. . Ook hier was hij werkzaam in de gezondheidszorg. Sinds 2017 is Karel actief in het bestuur van WagenaarHoes, een organisatie die onderteuning biedt op het gebied van strategie aan bedrijven.

WagenaarHoes

Verweij heeft bij meerdere organisaties gewerkt in het bestuur en is momenteel actief bij WagenaarHoes als adviseur

WagenaarHoes ondersteunt bedrijven en overheden bij moeilijke organisatieveranderingen en vraagstukken op het gebied van strategievorming, leiderschapsontwikkeling en organisatie-ontwikkeling.

Bij WagenaarHoes staat kwaliteit hoog in het vaandel. De adviseurs die daar werken, waaronder Karel Verwey, volgen daarom regelmatig trainingen en opleidingen. Op deze manier is de organisatie er altijd zeker van dat hun personeel over de juiste kennis beschikt.

Updates

Mei 2017: Karel Verwey wordt Interim-bestuurder bij Insula Dei Huize Kohlmann.

 

Laatste nieuws lees je op Zakelijk Nieuws.