vr. jun 14th, 2024

Zakelijk Nieuws

Blijf up-to-date over de laatste zakelijke updates

Kevin Zuidhof

Over Kevin Zuidhof

Kevin Zuidhof is geboren in 1971 in de plaats Emmen. Al op jonge leeftijd heeft hij verschillende leidinggevende functies mogen vervullen. Tevens heeft hij ook meerdere bedrijven opgericht. Zo is Kevin Zuidhof de oprichter en directeur van onder andere Public Affairs bureau IvCB en het bedrijf Double Dutch Formats.
In 2003 is Kevin Zuidhof getrouwd en samen met zijn vrouw zijn ze de trotse ouders van twee kinderen. Op het moment van schrijven is hun oudste kind 13 jaar oud en de jongste 10 jaar oud.

Studie

In zijn jeugd ging Kevin Zuidhof naar twee middelbare scholen. GSG in Emmen en RSG in Roermond. Zodra hij zijn middelbareschooldiploma had behaald heeft hij twee universitaire studies gevolgd. Hij heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan Radboud Universiteit te Nijmegen en heeft deze studie succesvol afgerond. Naast Bedrijfskunde heeft Kevin Zuidhof ook Duitslandstudies gestudeerd en daar behaalde hij zijn doctoraal.

Werkervaring

Kevin Zuidhof is na het behalen van zijn studie direct aan de slag gegaan bij een onderzoekbureau. Vervolgens heeft hij verschillende jaren gewerkt bij de overheid. In zijn loopbaan heeft hij meerdere functies gevuld in het bedrijfsleven. Zo heeft hij onder andere de functie plv. Directeur Corporate Communications bij KPN bekleed. Vooral in deze periode heeft Kevin veel ervaring opgedaan, wat er toe heeft geleid dat hij wist dat hij ondernemer wilde worden. Door zijn werkzaamheden bij de overheid heeft hij ruime ervaring opgedaan in Public Affairs. Door zijn wens om ondernemer te worden en met zijn opgedane ervaring in Public Affairs heeft Kevin IvCB opgericht. Dit bedrijf is de specialist op het gebied van Public Affairs, strategische communicatie, Public Strategy en stakeholdermanagement. Het bedrijf heeft een sterk internationaal netwerk tot haar beschikking dankzij het feit dat IvCB Gold Affilite partner is van het beursgenoteerde FTI Consulting. Onder andere in Brussel, Berlijn, Londen en New York.

Overwinningen, teleurstelling en prijzen

Een hoop overwinningen heeft Kevin Zuidhof door zijn ruime werkervaring behaald. Zoals iedereen heeft hij ook teleurstellingen moeten verwerken. Binnen verschillende bedrijven heeft hij meermaals getracht vernieuwingen aan te brengen, maar hier kreeg Kevin niet altijd de ruimte voor. Dit was vaak de reden voor hem om op te stappen.
Kevin Zuidhof heeft op jonge leeftijd leidinggevende functies bekleed, een gegeven waar hij trots op terug kan kijken. Naast het bekleden van hoge functies heeft hij tevens verschillende bedrijven en initiatieven opgericht. Kevin is erelid van de BVPA en hij heeft de Sponsor Award in de categorie ‘Maatschappij’ gewonnen.