ma. jul 22nd, 2024

Zakelijk Nieuws

Blijf up-to-date over de laatste zakelijke updates

Sociale Controle

sociale controle

Over Sociale Controle

De succesvolle onderneming Sociale Controle zet GPS software in om de veiligheid van uzelf en dierbaren te verbeteren. Het bedrijf voorziet haar klanten van een handige druppel met een GPS tracker. Hiermee kan de drager van deze druppel met één druk op de knop aangeven dat hij of zij in een onveilige situatie zit. Dit kan erg nuttig zijn voor kinderen zodat de ouders weten waar het kind is en snel kunnen reageren wanneer het kind in een vervelende of gevaarlijke situatie terecht komt. Ook voor ouderen kan de mobiele druppel goed van pas komen wanneer zij thuis of buiten de deur hulp nodig hebben.

Het team van Sociale Controle

Het team dat werkzaam is bij Sociale Controle is uitgegroeid tot een divers team vol met professionals. Veiligheid en service voor de klanten zijn verreweg het belangrijkst voor het team. Omdat Sociale Controle zo snel groeit, is het bedrijf altijd op zoek naar versterking. Zij hebben graag persoonlijk contact met klanten om hen zo goed mogelijk te informeren over het product. “De veiligheid van dierbaren is niet zomaar iets. Het is daarom belangrijk om precies te weten wat er van ons verwacht kan worden” zegt de oprichter. Door het persoonlijke contact komen er ook mooie verhalen binnen van klanten, die dankzij de druppel meer kunnen doen. Er zijn bijvoorbeeld ouderen die niet meer alleen een wandeling durfde te maken. Door Sociale Controle voelen zij zich weer veilig en kunnen zij zelf weer op pad gaan.

Verschillende mogelijkheden

Er kan worden gekozen voor een persoonlijke versie van het alarm, maar er kan ook gebruik gemaakt worden van de Alarmmeldkamer. Bij de persoonlijke versie wordt de druppel gecombineerd met de Sociale Controle applicatie. Deze app kan op de smartphone van familieleden, vrienden of andere dierbaren worden geïnstalleerd. Er kan dan gemakkelijk tweezijdig gecommuniceerd worden en de locatie van de drager van de druppel kan worden bekeken. In geval van nood kan er gebruik gemaakt worden van de “Panic Button”.

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van de Alarmmeldkamer wordt de veiligheid van de drager van de druppel voor u uit handen genomen. Zij ontvangen meldingen en combineren die met bijvoorbeeld de medische gegevens van de gebruiker om te bepalen wat er moet gebeuren. Zij zijn in staat om razendsnel contact op te nemen met hulpdiensten.

 

Voor andere persoonsprofielen, bekijk zakelijk nieuws.