ma. jul 22nd, 2024

Zakelijk Nieuws

Blijf up-to-date over de laatste zakelijke updates

IvCB – Opgericht door Kevin Zuidhof

Kevin Zuidhof merkte dat veel organisaties graag advies wilde inwinnen op strategisch niveau over Public Affairs en Public Strategy. Hier wilde hij graag beter op in kunnen spelen en daarom heeft hij in 2008 het bedrijf IvCB opgericht. IvCB is een Public Affairs bureau en zet zich in voor organisaties om meer rendement te kunnen realiseren met stakeholdermanagement en Public Affairs.

Over IvCB

Het bedrijf IvCB is gespecialiseerd in Public Affairs, stakeholdermanagement, Public Strategy en strategische communicatie. Het voorziet organisaties van advies omtrent de te voeren strategie richting politiek, media en maatschappij om hun doelstelling te kunnen behalen. Daarnaast zorgt het bedrijf ook voor effectieve belangenbehartiging met duurzaam resultaat. IvCB draagt bij aan positieversterking en autoriteit van haar klanten.

Alle medewerkers van IvCB zijn lid van de Beroepsvereniging voor Public Affairs, kortweg BVPA. Alle werkzaamheden die zij uitvoeren zijn conform het Handvest van de BVPA.

Kernwaarden

De hoogste normen van professionaliteit, integriteit en vertrouwelijkheid. Dat is waar IvCB mee werkt. Het bedrijf is open over wie ze zijn, voor wie ze werken en welke belangen zij vertegenwoordigen. Alle klanten van IvCB kunnen er van uit gaan dat er verantwoordelijk en adequaat met hun vertrouwelijke informatie om wordt gegaan door Kevin Zuidhof en zijn collega’s. Het bedrijf stelt zich altijd respectvol naar anderen toe op en respecteert wet- en regelgeving te allen tijde.

IvCB en Kevin Zuidhof

Binnen IvCB is Kevin Zuidhof managing director en expert op het gebied van Life Science & Gezondheidzorg. Op strategisch niveau adviseert hij organisaties over vraagstukken op het gebied van Public Affairs, stakeholdermanagement, strategische communicatie en Public Strategy. Daarnaast is hij onder andere werkzaam binnen de thema’s ‘automotive’, ‘chemie’, ‘duurzaamheid’, ‘energie’, ‘financiële dienstverlening’ en ‘non-profit’.

Voordat Kevin Zuidhof IvCB oprichtte bekleedde hij verschillende managementfuncties in Public Affairs. Hij was onder andere werkzaam bij France Telecom, Orange en KPN. Voordat hij het bedrijfsleven instapte was hij werkzaam bij de Nederlandse overheid.

Tussen 2002 en 2007 was Kevin Zuidhof, naast bovenstaande werkzaamheden, voorzitter van de BVPA. Op het moment van schrijven is hij bestuurslid van de Nationale Hoorstichting en is hij lid van de Raad van Advies bij ZerOrigIndia Foundation. Kevin is ook lid geweest van de Adviescommissie Bijzondere Projecten van het Reumafonds.