ma. mei 20th, 2024

Zakelijk Nieuws

Blijf up-to-date over de laatste zakelijke updates

CM.com bevestigt komende weken naar de Amsterdamse beurs te gaan

Het telecombedrijf uit Breda heeft laten weten dat het naar de Amsterdamse beurs wil. CM.com hoopt dat de primaire emissie in de komende weken plaats zal vinden. Het telecombedrijf heeft een beursnotering aangevraagd.

Met de beursgang hoopt CM.com 100 miljoen euro ophalen. Dit geld wordt gebruikt om de buitenlandse groei te versnellen, zowel organisch als via overnames. De twee oprichters (Jeroen van Glabbeek en Gilbert Gooijers) zijn bereid om een klein deel van hun belang in het bedrijf aan te bieden.

In de afgelopen vijf jaar heeft het bedrijf al in acht landen kantoren geopend. Deze kantoren hebben gemiddeld zes medewerkers per locatie. Met de verstevigde financiële positie moeten dit gemiddeld 25 medewerkers per kantoor worden.

CM.com is een telecombedrijf dat betaaloplossingen implementeert voor online en offline winkels. Onder meer IKEA, Thuisbezorgd, Randstad en Albert Heijn zijn klant van het bedrijf. In het jaar 2018 werd een omzet geboekt van 85 miljoen euro. In de eerste helft van 2019 lag het verkooptotaal al op 44 miljoen euro.

About Post Author