vr. jun 14th, 2024

Zakelijk Nieuws

Blijf up-to-date over de laatste zakelijke updates

Hoe combineer je een colbert met jeans?

colbert

Ben jij op zoek naar de beste manier om een luxe heren colbert te combineren met je jeans? De combinatie van een colbert en jeans is perfect voor als je met een business casual outfit naar kantoor wilt. Lees in dit artikel hoe je een colbert met jeans kunt combineren.

Combinatie van comfortabel en casual

Als je houdt van een casual look en graag comfortabel bent in je kleren, dan is dit wellicht dé look voor jou. Je kunt het beste kiezen voor een niet te formeel jasje. Dan is het contrast tussen de kledingstukken van je outfit namelijk niet zo groot. Je kunt bijvoorbeeld voor een jasje gaan met stretch in een mooie zachte kleur of met een print. Als je dan hieronder een basic wit shirt of zwart shirt onder draagt en je jeans ermee combineert, is de look helemaal af. Nog een paar stoere sneakers eronder en je bent good to go!

Wel formeel maar zonder stropdas

Hoe kun je dan er wel formeel uit zien maar de stropdas vermijden? Dat is een vraag waar veel mensen mee zitten. Het antwoord is gelukkig heel erg simpel. Als je een effen pullover onder een jasje draagt, staat het meteen heel erg stijlvol. Het is daarnaast ook super lekker warm om een pullover onder je colbert te dragen. Als je de look helemaal wilt afmaken kun je voor een pochet in de kleur van je pullover gaan. Als deze combinatie dan toch echt te warm voor jou is, kun je ook prima een overhemd zonder stropdas dragen onder je colbert. Houdt een paar knoopjes aan de bovenkant open en combineer het met een paar coole jeans. Zo heb je ook een super casual look dat toch netjes oogt.

Een col kan altijd

Als je wel van de warmere looks houdt, moet je een keer een col gaan proberen onder je luxe heren colbert. Het staat super stijlvol en mysterieus. Daarnaast houdt het je natuurlijk lekker warm in de wintertijden. Kijk bijvoorbeeld eens in de webshop van Gentiluomo voor stijlvolle herenkleding. Als je een jasje aan hebt met een drukke print kun je voor een kleur van je jasje gaan. Als je de look combineert met een paar stoere boots zit je helemaal goed deze winter.

About Post Author