vr. jun 14th, 2024

Zakelijk Nieuws

Blijf up-to-date over de laatste zakelijke updates

iPhone 8 mogelijk vertraagd door softwareprobleem

De iPhone 8 komt mogelijk later dan verwacht. Er zouden softwareproblemen zijn waardoor de software niet af is op de deadline. Dit zegt een anonieme bron van Fast Company. Het is ook mogelijk dat de iPhone 8 verkocht wordt en dat er later een update wordt uitgebracht waardoor alle functies volledig werken.

De bron meldt dat er afgelopen maand paniek heerste bij Apple. Het ontwikkelingsteam zou alles op alles zetten om de softwareproblemen te verhelpen. De eventuele softwareproblemen hebben te maken met de nieuwe hardwarefuncties. Volgens de geruchten kan de iPhone 8 draadloos opladen en heeft het toestel niet alleen een selfiecamera, maar ook een 3D-scanner. De hardware werkt, maar de software zou nog niet optimaal functioneren.

De 3D-scanner heeft een sensor die Apple zou inzetten als identiteitscontrole. Deze sensor zou nog niet betrouwbaar genoeg te zijn om gebruikers volledige veiligheid te garanderen. De software voor draadloos opladen is ook nog niet goed genoeg om aan consumenten te leveren.

Nieuwe iPhone 8 hardware niet direct beschikbaar

De gevolgen van de vertraging van de software ontwikkeling zijn nog niet duidelijk. Het kan dat het nieuwe toestel, dat nu bekend staat als de iPhone 8, maar ook iPhone X of iPhone pro kan heten, later wordt geleverd dan gepland. De andere optie is dat de telefoon gewoon op tijd geleverd wordt. De functies waarvan de software nog niet in orde is, zijn dan pas beschikbaar na een update. Wanneer er voor de tweede optie wordt gekozen, zal dit niet de eerste keer zijn. Eerder bracht Apple de iPhone 7 al uit, terwijl de portretfunctie nog niet beschikbaar was.

Er zijn ook veel geruchten over het scherm van de nieuwe iPhone. De anonieme bron zegt dat er gebruik gemaakt wordt van een oled-scherm met een vingerafdrukscanner. Dit terwijl er veel beweerd wordt dat er geen vingerafdruk scanner op de iPhone 8 komt. Naast de softwareproblemen heeft Apple ook te maken met de schaarste van de oled-schermen.

About Post Author