ma. mei 20th, 2024

Zakelijk Nieuws

Blijf up-to-date over de laatste zakelijke updates

Joost Niederer

joost niederer
Naam: Joost Niederer

Functie: Ondernemer

Over Joost Niederer

Joost Niederer is getrouwd en heeft geen kinderen. Naast zijn werkgerelateerde activiteiten, brengt hij graag zijn tijd door met zijn familie en vrienden. Activiteiten als bergbeklimmen en fietsen is een erg geliefde bezigheid.

Zijn kernwoorden zijn: daadkrachtig, doortastend, besluitvaardig en gericht op resultaat. Zijn stijl van managen is mensgericht en coachend. Hij stelt de juiste vragen, weet de business uit te dagen en brengt structuur waar nodig. Daarnaast heeft hij snel een aansluiting met businesses, doordat hij interesse heeft in alles buiten zijn vakgebied. 

Educatie

Niederer heeft een aantal opleidingen afgerond op verschillende universiteiten. De opleidingen die hij succesvol heeft afgerond zijn:

  • Bedrijfskunde aan de Universiteit van Tilburg;
  • Register Controller aan de TIAS Business School in Tilburg;
  • Fiscaal en Financieel Recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam;
  • Internationaal, Europees en Constitutioneel Recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Ervaring

Meer dan 15 jaar is Niederer werkzaam op het gebied van business en project control, financieel management en tax law. Hij was ook actief op veel verschillende branches en zowel voor profit als non-profit bedrijven. 

Interim Control

Sinds 2006 heeft hij een eigen bedrijf onder zijn hoede: Interim Control. Het bedrijf biedt interim management oplossingen aan op financieel vlak. Ook voor consultancy en advies kan men terecht bij Interim Control. 

Blog

Hij houdt naast zijn werkzaamheden ook een blog bij om anderen te informeren over zijn vakgebied. Hij schrijft dus onder andere over law tax en project controle.

 

Meer persoonsprofielen op Zakelijk Nieuws.