ma. mei 20th, 2024

Zakelijk Nieuws

Blijf up-to-date over de laatste zakelijke updates

Marcel de Jong

Naam: Marcel de Jong

Functie: Eigenaar Hotel Restaurant De Rustende Jager

Over Marcel de Jong

De jonge ondernemer Marcel de Jong had nooit gedacht zijn toekomst te vinden in het Hotel Restaurant De Rustende Jager die hij sinds 2007 beheert. Op jonge leeftijd hielp hij zijn ouders met werkzaamheden in het restaurant. De 39-jarige eigenaar is nota bene geboren in het pand. Overigens is hij niet de enige ondernemer in de familie. Zijn zus is eigenaresse van het steakhouse d’Oude Molen.

Inmiddels heeft de ondernemer heel zijn ziel en zaligheid in het bedrijf liggen. Hij probeert het op een moderne manier in te vullen zodat klant het hotel restaurant als vriendelijke ervaart. Van personeel tot interieur etc.

Er is nooit een moment geweest waarop duidelijk is geworden dat hij het bedrijf over zou nemen. Het is gaandeweg zo gegroeid en daar is hij tevreden mee. Het voordeel voor Marcel is dat hij als hobby koken heeft. Hij heeft dit een tijdje gedaan maar na verloop van tijd moet je als directeur je gewoon bezig houden met het zakelijke aspect van het bedrijf, waaronder creatief en efficiënt leiding geven.

Talent

De Rustende Jager is een horecabedrijf en familiehotel met traditie. De accommodatie is gevestigd in Nieuw-Vennep en ligt gunstig gelegen. Naast de aanbieding van slaapplaatsen richten zij zich ook op cateringvoorzieningen voor feesten en partijen en kan er gebruikt gemaakt worden van de zaal accommodaties voor verschillende bijeenkomsten. Vaak wordt hem subtiel geadviseerd zijn bedrijf uit te breiden en een van de zalen om te toveren tot een discotheek. Hier heeft Marco echter geen behoefte aan. Het past niet binnen de cultuur van het bedrijf. Daarnaast heeft hij vaak families met kleine kinderen te gast die hier in het verleden zijn getrouwd. Hij probeert de klantbinding groot te houden.