vr. jul 3rd, 2020

Zakelijk Nieuws

Blijf up-to-date over de laatste zakelijke updates

Marcel van Hooijdonk

Naam: Marcel van Hooijdonk

Functie: Vastgoedeigenaar en HR manager

 

Over Marcel van Hooijdonk

Marcel van Hooijdonk, geboren in 1972, is getrouwd met zijn vrouw Wendy en samen hebben zij twee kinderen. Hij is werkzaam als vastgoedeigenaar en als HR Manager. Na zijn middelbare school periode is hij in 1986 gestart met de studie Vastgoedkunde aan de Hogeschool van Utrecht.

Loopbaan

In de periode 1986 – 1992 studeerde Marcel van Hooijdonk Vastgoedkunde. Na het afronden van zijn studie begon hij als vastgoedeigenaar. Als vastgoedeigenaar koopt bij panden en zorgt hij er voor dat hij dit zo snel mogelijk weer verhuurt met minimale tijd en kosten investering. Het doel hiervan is rendement. Van Hooijdonk heeft veel ervaring opgedaan als vastgoedinvesteerder. Hij geeft onder meer advies over investeren in vastgoed en begeleid bouwprojecten tot een succes. In 1999 startte hij als financieel controller bij Rüttchen, één van de grootste Mercede-Benz dealers van Nederland.

Na diverse opdrachten en functies in de vastgoed- en makelaardijsector en zijn baan als financieel controller, besluit Marcel van Hooijdonk in 2006 aan de slag te gaan bij GasTerra als HR-Manager. Dit bedrijf is een groothandelaar in gas. Zij leveren aardgas in zowel Nederland als in het buitenland en is gevestigd in Groningen. Binnen de organisatie is hij als HR-Manager verantwoordelijk voor het personeelsbeleid. In zijn functie dient hij kwalitatieve en kwantitatieve zorg uit te dragen voor een goede personeelsbezetting binnen het bedrijf.

Hobby's Marcel van Hooijdonk

Marcel van Hooijdonk is naast vastgoedeigenaar en HR-Manager een fervent golfer. In 2008 heeft hij de OPEN AMATEUR GOLF TOUR titel op zijn naam gekregen. In zijn vrije tijd is hij graag aan het sporten zoals tennis of voetbal. Tevens heeft hij een grote interesse in sportauto’s.

Marcel van Hooijdonk zet zich ook in als vrijwilliger op de voetbalclub van zijn zoon. Daarnaast geeft hij pro bono consulting.