vr. mei 24th, 2024

Zakelijk Nieuws

Blijf up-to-date over de laatste zakelijke updates

Mario Bon (Echt Haar Kliniek)

Naam: Mario Bon

Functie: Algemeen directeur EchtHaar Kliniek

 

Over Mario Bon

Mario Bon is een ondernemer die het succesvol draait met zijn bedrijf Echt Haar Kliniek. Inmiddels heeft hij vier vestigingen mogen openen van de kliniek. “De EchtHaar Kliniek met passie voor mensen met kaalheidsproblemen en ongewenst haarverlies. Uw zorg is onze zorg. Wij streven naar perfectie en doen er alles aan om een concrete bijdrage te leveren aan uw zelfbewustzijn en welbevinden.”, aldus Mario Bon.

Echt Haar Kliniek

Echt Haar Kliniek is in 2001 opgericht door Mario Bon in Nunspeet. 15 jaar lang zijn zij het adres om uw haarproblemen te laten behandelen. Inmiddels is de kliniek uitgegroeid tot dé leidende haarkliniek in Nederland. Met de natuurlijke haarwerken zorgen zij dat het zelfvertrouwen bij de mensen met haarproblemen terugkeert.

U krijgt altijd professioneel én uitgebreid advies op een discrete manier bij de kliniek. Bij een eerste uitgebreid consult nemen ze de tijd om te luisteren en mee te denken met de klant. In dit gesprek wordt het haar geanlyseerd en uw de haarproblemen aan het licht gebracht. Er wordt volledig uitgelegd wat de oplossingen zijn. Na dit gesprek weet u precies wat de vervolgstappen zijn en hoe Echt Haar te werk gaat.

In de Benelux ontving Echt Haar Kliniek als eerste een ISO 90001 certificaat. De certificaat bewijst dat de kliniek voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Er wordt nog steeds gewerkt aan deze eisen.

Echt Haar Kliniek heeft na het openen van het eerste filiaal nog drie andere mogen openen. Na Nunspeet mochten ook Amsterdam, Apeldoorn en Vianen kennis maken met de kliniek van Bon. Verder was het bedrijf ook meermaals te zien bij programma’s als Dit Is Mijn Lijf en BeautyPlus TV op RTL4.

Haarreconstructie

De kliniek is vooral bekend vanwege haar haarreconstructies. Met behulp van een grondig onderzoek naar uw haar wordt de perfecte ‘pruik op maat’ gerealiseerd. Na zes weken is de haarreconstructie af en kan deze worden geplaatst. Doordat het eigen haar nagemaakt is, is het niet van het echt te onderscheiden.