zo. jul 14th, 2024

Zakelijk Nieuws

Blijf up-to-date over de laatste zakelijke updates

Bedrijfsprofiel van Sociale Controle

Bedrijfsnaam: Sociale Controle
Gevestigd in: Alkmaar
Oprichting: 2011
Branche: Veiligheid
Website: http://sociale-controle.nl/


Wat is Sociale Controle?

Sociale Controle is een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van software. De markt waar zij op opereren, “volgen en controleren” houden zij nauwlettend in de gaten. Door deze strategie heeft Sociale Controle de nieuwste en beste technologie voor haar producten. Mede hierdoor zijn zij sinds hun oprichting in 2011 snel uitgegroeid tot een grote organisatie met vele vakkundige medewerkers die altijd klaar staan om de klant zo goed mogelijk te helpen.
Sociale Controle handelt in systemen en applicaties uitgerust met een GPS, hierdoor kunnen dierbaren, huisdieren of voorwerpen (zoals uw auto) ten alle tijden gevolgd worden. Doordat het bedrijf gebruik maakt van de nieuwste technologieën in de branche wordt de veiligheid van hetgeen wat u liefhebt verhoogt. De klantengroep bestaat uit consumenten, bedrijven en ook de overheid.

Track & Trace

Bij Sociale Controle staat veiligheid vooraan. Zo is het met het alarmsysteem (in de vorm van een draagbare telefoon) mogelijk om historische locaties in te zien. Verder bestaat ook de mogelijkheid om te alarmeren en te communiceren met familieleden, vrienden, bekenden maar ook met de alarmcentrale.
De druppel van Sociale Controle

Zo heeft het bedrijf “de druppel” ontworpen, met slechts één druk op de knop wordt er contact gemaakt met de opgegeven contactpersoon.
Daarnaast wordt ook de huidige locatie doorgegeven via de SMS of via de App die speciaal ontworpen is door het bedrijf.

 

Bereikbaarheid is essentieel

Aankopen doen op afstand brengt natuurlijk een aantal nadelen met zich mee, vooral als je niks of niet veel over het desbetreffende product weet. Zij erkennen dit probleem en hierdoor zijn zij ten alle tijden bereikbaar via telefoon en e-mail. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om een adviseur langs te laten komen die advies op maat geeft en pas weg gaat als alles werkt.

Er is nogal eens wat verwarring over de naam Sociale Controle, als u hier meer duidelijkheid over wilt dan verwijs ik u door naar het boek over de perspectieven op sociale controle.

Bekijk de overige profielen hier