ma. jul 22nd, 2024

Zakelijk Nieuws

Blijf up-to-date over de laatste zakelijke updates

De verschillen van Facebook likes kopen

Facebook likes kopen kan jouw nieuwe pagina een enorme boost geven. Niet alleen heb je er direct veel nieuwe vind-ik-leuks bij, ook zijn anderen sneller geneigd om op de knop te drukken en jouw pagina een kans te geven. Als jij deze likes wilt kopen kom je voor de volgende uitdaging te staan. Er bestaan namelijk zowel internationale als Nederlandse Facebook likes. Je moet hierdoor meer weten over de verschillen en de mogelijkheden van deze vind-ik-leuks voordat je tot een koop overgaat. Onderstaande informatie helpt jou daarom op weg door hier meer over te vertellen.

 

Internationale Facebook likes kopen voor een extra boost

Te beginnen met internationale Facebook likes kopen. Deze likes kunnen van over heel de wereld komen. Hiervoor bestaan verschillende pakketten, waarbij je niet alleen op landen, maar ook op continenten kunt selecteren. Ook bestaan er internationale likes met en zonder Arabische likes. Op deze manier heb je altijd de vind-ik-leuks die je nodig hebt om jouw pagina op de juiste manier te boosten. Hierbij kun je de likes in een keer op jouw pagina laten verschijnen, maar ook verspreid over een aantal dagen. Laatstgenoemde kan een betrouwbaar idee geven, waardoor de zoekmachines dit niet opmerken en je niet gestraft wordt door onderaan in de lijst te komen.

 

Nederlandse gebruikers sporen anderen aan

De andere optie is Nederlandse likes kopen. Hierbij krijg je uitsluitend vind-ik-leuks van Nederlandse Facebookgebruikers, welke zowel een mix van mannen en vrouwen als volwassen zijn. Ook hiervoor zijn verschillende pakketten te verkrijgen. Je kunt namelijk al vanaf een klein aantal kopen, waardoor het betrouwbaarder overkomt. Ook worden deze geleidelijk aan de pagina toegevoegd. 500 likes komen bijvoorbeeld binnen 14 tot 21 dagen op jouw account te staan, waarna ook meer volgers zullen volgen die jouw pagina ontdekt hebben en hierdoor eerder geneigd zijn om de pagina ook te gaan volgen en te zien welke diensten jij aanbiedt.

Bron: https://promodeo.com/nl/

 

About Post Author