ma. jul 22nd, 2024

Zakelijk Nieuws

Blijf up-to-date over de laatste zakelijke updates

Hoe kun je geld verdienen met Office 2021 online kopen?

Young African businessman wearing a shirt and tie sitting at his desk in an office working online with a laptop

Bekijk hier de zakelijke mogelijkheden die Office 2021 biedt. Bespaar geld of verdien geld, beide is mogelijk.

Als ondernemer moet je meer weten over de mogelijkheden van Office 2021. Je kunt namelijk geld verdienen en besparen met deze bekende software van Microsoft. Office 2021 online kopen, kan namelijk via een eenmalige betaling. Wanneer je nu een 365 abonnement hebt, dan kan je dit na ongeveer een jaar al geld doen besparen. Zeker wanneer je niet alle mogelijkheden van Office 365 gebruikt, dan is Office 2021 online kopen een slimme keuze. Daarnaast biedt Office 2021 zoveel slimme mogelijkheden, dat je er gemakkelijk geld mee kunt verdienen of besparen.

De mogelijkheden van Office 2021

Office 2021 zit boordevol opties. Met de versie voor ondernemers en zakelijke gebruikers, Office Professional Plus, krijg je alle programma’s. Je kunt hierdoor Outlook gebruiken, de 2021 versie bevat de mogelijkheden voor het snel vertalen van e-mails. Dit bespaart je op de vertaling laten maken of om zelf een tekst in een andere taal te schrijven. Voor Excel in 2021 heeft Microsoft een nieuwe functie gemaakt die het mogelijk maakt om overzichten te maken. Zo’n view kun je maken om data op een begrijpelijke manier te zien. Hier kun je een tijdwinst boeken. Daarnaast bevat Excel nieuwe functies voor optellen, samenvoegen of zoeken in sheets. Ook biedt Office 2021 nog meer mogelijkheden door de programma’s.

Programma’s die je nog niet kende

Office 2021 bevat naast de bekende programma’s: Publisher, Access en OneNote. Om met de laatste te beginnen: eindelijk kun je je ideeën zowel als tekst als voice bericht opslaan. Laat die goede ideeën maar komen, want vanaf nu ontglippen ze je niet meer. Met Publisher kun je lay-outs maken. Hiermee bespaar je op een designer, maar je kunt ook voor andere bedrijven dit als dienst aanbieden. Met Access komt er overzicht in big data, het lijkt op Excel, maar je kan ook makkelijk zelf data gaan verzamelen. Ook dit kun je als dienst aanbieden. Om echt lekker gebruik te maken van al deze mogelijkheden, doe je er goed aan naar de nieuwere en snellere Windows 11 over te stappen. Windows 11 keys kopen kan tegelijk met Office kopen. Beide zijn reuze betaalbaar en verdien je snel terug.

About Post Author