ma. mei 20th, 2024

Zakelijk Nieuws

Blijf up-to-date over de laatste zakelijke updates

Messi zegt zitting met Nederlandse fabrikant wederom af

Lionel Messi zal maandag niet verschijnen in de rechtbank in Barcelona, waar hij moet getuigen in een zaak die werd aangespannen door de Nederlandse speelgoedfabrikant Easy2Company. De voetballer heeft donderdag laten weten aan de rechtbank niet aanwezig te kunnen zijn, waarna de speelgoedmaker bezwaar aantekende. De rechtbank heeft de zitting nu uitgesteld.

Messi laat weten dat hij door contractuele verplichting is verhinderd om de zitting bij te wonen. Een dag na de zitting speelt FC Barcelona namelijk een Champions League-wedstrijd. Hier zouden de contractuele verplichtingen mee te maken hebben volgens de voetballer.

Easy2Company vindt dit een aparte reden om de zitting af te zeggen, omdat deze wedstrijd al geruime tijd op de planning stond. Het is nu ook al de tweede keer dat Messi niet zou komen opdagen. Om deze redenen tekende het bedrijf bezwaar aan tegen het wegblijven van Lionel Messi.

Reden van rechtszaak

Vijf jaar geleden tekende Messi een miljoenencontract in samenwerking met Easy2Company. Messi zou reclame maken voor de zogenoemde Space Scooter. Echter heeft Messi dit volgens de Nederlandse fabrikant nooit gedaan. Om deze reden betaalde Easy2Company de laatste factuur niet. Het management van Messi noemt dit contractbreuk.

About Post Author