ma. mei 20th, 2024

Zakelijk Nieuws

Blijf up-to-date over de laatste zakelijke updates

Professionele decoupeerzagen voor aannemers

Voor aannemers komen er steeds betere gereedschappen op de markt, waaronder ook professionele decoupeerzagen. Deze decoupeerzaagmachines beschikken over de nodige functies om mooie en kaarsrechte zaagsneden te kunnen maken. Zaagmachines van dit kaliber worden onder andere aangeboden door merken als Bosch, Makita, DeWalt en Metabo. Denk bij het merk Bosch aan de blauwe serie decoupeerzaagmachines. Onder deze blauwe serie van Bosch vallen de professionele zaagmachines, welke qua kwaliteit en vermogen beter zijn, dan de groene serie. In dit geval is de groene serie geschikt voor doe-het-zelvers en de af-en-toe klussers. Hieronder meer over de andere professionele decoupeerzaag merken.

Professionele decoupeerzaag DeWalt

In dit geval geven we een korte review van de DeWalt DW333KT-QS, een professionele decoupeerzaag van het merk DeWalt. In dit geval gaat het om high-end elektrisch gereedschap. Zo beschikt deze machine over een vermogen van maar liefs 701 Watt, zodat deze meer dan 3100 slagen per minuut kan maken (op- en neergaande beweging van het decoupeerzaagblad). Hierdoor kan deze krachtige machine eenvoudig door hout van 135 mm dik heen zagen en metaal van 10 mm dik. Tevens beschikt deze decoupeerzaag over een pendelfunctie, wat betekent dat het zaagje ook van voor en naar achteren kan bewegen. Dit is handig bij het zagen van dikke materialen, omdat zo het zaagje niet snel vast komt te zitten.

Daarnaast heeft de DW333KT-OS van DeWalt nog andere bijzondere functies en mogelijkheden. Denk hierbij aan het meegeleverde anti-splinter werkstuk. Hiermee vertonen de zaagsneden minder splinters en zien deze er beter afgewerkt uit. Tevens beschikt deze DeWalt decoupeerzaagmachine over een stofafzuiging en wordt deze geleverd in een handige kunststofkoffer.

Voordelen

  • Anti-vibratie technologie
  • Pendelzaalslaginstelling
  • Soft grip systeem
  • Meegeleverde koffer
  • Meegeleverd anti-splinter werkstuk

Nadelen

  • Geen langsgeleider meegeleverd
  • Geen geïntegreerde verlichting

Andere professionele decoupeerzaagmachines

Naast de beschreven zaagmachine van DeWalt worden de volgende twee decoupeerzaagmachines ook aangeraden voor aannemers en professionele klussers: Metabo STE 100 SCS en Makita 4351FCTJ. Deze doen niet onder voor de DeWalt decoupeerzaagmachines. Zo staat het merk Makita bekend om haar krachtige machines met fraaie design. In dit geval beschikt de 4351FCTJ over een T-greep handvat, welke comfortabeler is tijdens het zagen. De Metabo STE 100 SCS is wat minder bekend, maar heeft soortgelijke functies, waaronder: constantie zaagsnelheid onder belasting, ledverlichting, straight-cut systeem, vier pendelstanden en een meegeleverde koffer. Let op! Bij deze machines wordt meestal maar één zaagblad meegeleverd. Houd hier dus rekening mee.

Als aannemer heb je dus voldoende keuze als het gaat om zaagmachines. Een goede kwaliteit decoupeerzaag is immers noodzakelijk, wanneer de werkzaamheden voor klanten zorgvuldig moeten worden uitgevoerd.

About Post Author