zo. jul 14th, 2024

Zakelijk Nieuws

Blijf up-to-date over de laatste zakelijke updates

Transavia gaat weer vliegen vanuit Rotterdam en Eindhoven

 

 

Luchtvaartmaatschappij Transavia wil het aantal vluchten opkrikken in de maand juni. Dit laat luchtvaartmaatschappij Transavia weten. Transavia wil in juni met 23 vluchten per week beginnen en dat opkrikken naar 175 vluchten in de laatste week van juni. Ook zullen ze weer beginnen met vliegen vanuit Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport.

 

Eerste stap

Transavia zal begin van juni beginnen vanaf Schiphol met 6 bestemmingen in Griekenland, Portugal en Spanje. Daarna zal er op 11 juni twee bestemmingen erbij gedaan in Spanje en Portugal. De grootste stap is op 18 juni dan gaat Transavia 21 bestemmingen aan het vluchtschema toevoegen. Dan zal Transavia weer naar Frankrijk, Italië, IJsland, Kroatië, Slovenië en Servië vliegen. Vanaf 18 juni worden Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport weer in gebruik genomen door Transavia.

 

Slimme keuze om te gaan vliegen?

Transavia heeft laten weten bij de inleiding goed nagedacht te hebben over de landen waar ze hen zullen vliegen. Zo is er gekeken naar de restricties en de ontwikkeling van het coronavirus in de landen waar ze naartoe vliegen. “De landen Italië, Portugal, Griekenland, Frankrijk, IJsland, Kroatië, Servië en Spanje bieden hiervoor goede vooruitzichten”, schrijft Transavia.

 

Ook laat de Nederlandse overheid weten dat reizen nu voor burgers alleen noodzakelijke is en niet om op vakantie te gaan. Er wordt verwacht dat deze uitsprak zal veranderen op 15 juni. Dan zal er gereisd mogen worden met de waarschuwing ‘let op, veiligheidsrisico’.

About Post Author