ma. jul 22nd, 2024

Zakelijk Nieuws

Blijf up-to-date over de laatste zakelijke updates

Vliegmaatschappij Transavia laat weten dat alle vluchten tot eind mei geannuleerd zijn

 

De luchtvaartmaatschappij Transavia heeft alle vluchten tot eind mei geannuleerd, dit liet de maatschappij woensdag weten. Ook heeft Transavia laten weten dat alle reizigers niet hun geld terugkrijgen maar een voucher.

 

Besluit van Transavia

Het besluit van Transavia heeft te maken met de verlengde maatregelen in verschillende landen wegens de coronacrisis. Door de maatregelen van Nederland en de landen waar Transavia hen vliegt, zou het voor Transavia te veel beperkt zijn om te kunnen werken. Transavia heeft voor hun klanten die in deze periode een ticket hadden geboekt een speciale regeling getroffen. Reizigers van wie het ticket geannuleerd is, krijgen een voucher waarmee ze tot een jaar na uitgifte een nieuwe boeking kunnen maken. Als reizigers de voucher niet gebruiken, krijgen ze na een jaar het geld terug.

 

Maatregelen van Transavia

Ook klanten die bij Transavia een ticket voor maanden na mei hebben geboekt, krijgen de keuze deze om te boeken naar een andere datum. Zo liet Transavia weten: ‚ÄúTransavia-reizigers die een ticket voor de maanden na mei hebben geboekt, krijgen de mogelijkheid deze om te boeken tot een ander moment. “Passagiers die een ticket hebben geboekt met vertrek tussen 28 mei en 30 september kunnen hun tickets zonder wijzigingskosten omboeken naar dezelfde bestemming op een ander moment. Zij kunnen kiezen uit vluchten tot en met 31 maart 2021”.

About Post Author