vr. mei 24th, 2024

Zakelijk Nieuws

Blijf up-to-date over de laatste zakelijke updates

5 redenen om te kiezen voor deze elektrische auto

Tegenwoordig rijden er steeds meer mensen elektrisch. De technologie ontikkelt zich steeds meer aan boord en de actieradius van elektrische auto’s neemt toe. Deze 5-deurs fastback in het premiumsegment steekt met kop en schouders uit boven de concurrentie.

Met de volledige elektrische Polestar 2 laat Polestar de toekomst van autorijden zien. Het is de automerk gelukt om een topklasse auto te creëren die een nieuwe norm zet op het gebied van design, technolohie, veiligheid en performance. Hieronder de vijf redenen om te kiezen voor deze elektrische auto.

 

Snelle acceleratie

Door middel van twee krachtige elektromotoren aan boord heeft de Polestar 2 genoeg acceleratievermogen. Dankzij een totaal vermogen van 300 KW (408 pk) en een volledig elektrische aandrijflijn versnelt de auto binnen 4,7 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur.

 

Lage bijtelling

De lage bijtelling van 8 procent op 100 procent elektrische modellen maakt de Polestar 2, leverbaar vanaf 59.800 euro, zeer geschikt als zakelijke auto.

Er wordt geen bijtelling gerekend wanneer de auto alleen voor privégebruik wordt geleaset.

 

Minimalistisch design

De Polestar 2 is een mooie visuele auto en komt aan bijzondere designelementen niets tekort. De verlichting telt 288 ledjes over de hele breedte van de auto en is uitgerust met een persoonlijke grill.

 

Het ontwerp van het interieur is met obsessieve aandacht ontworpen. Het audiosysteem, de houten decoratie, de randloze spiegels en het veganistische interieur omschrijven de uitstraling van de cockpit.

 

Weinig onderhoud nodig

Emissievrij rijden betekent duurzaamheid voor Polestar. De auto gaat veel langer mee dan een normale auto. Toch wel een grote voordeel van een volledig elektrische aandrijflijn. Hierdoor heeft de Polestar auto nauwelijks onderhoud nodig. Een landelijk dekkend servicenetwerk zorgt ervoor dat als je toch onderhoud nodig hebt dit snel geregeld kan worden.

 

Intuïtieve technologie

De Polestar 2 is de eerste auto ter wereld die standaard is uitgerust met het Google Automative-besturingssysteem. Het is bijna te vergelijken met een smartphone en haar geïntegreerde Google-apps en -services.

About Post Author