ma. mei 20th, 2024

Zakelijk Nieuws

Blijf up-to-date over de laatste zakelijke updates

Apple kondigt nieuwe iPads en Apple Watches aan

Apple heeft dinsdagavond nieuwe producten aangekondigd. Het gaat om twee nieuwe iPads en de volgende generatie Apple Watch. Ook werden er door Apple nieuwe abonnementsvormen voor haar diensten aangekondigd.

 

Geen iPhone

Traditiegetrouw houdt Apple in september een iPhone-evenement waar de nieuwste telefoons worden aangekondigd. Door het Corona-virus heeft de techgigant echter eerder al laten weten dat de productie en introductie van de nieuwe iPhone toestellen vertraging heeft opgelopen. Waarschijnlijk worden de volgende generaties iPhone in oktober tijden een apart, nog niet aangekondigd evenement gepresenteerd.

 

Apple Watch en nieuwe iPads

In het Time Flies evenement stonden was de iPhone dus de grote afwezige. Desalniettemin presenteerde Apple twee nieuwe Apple Watches: de Apple Watch Series 6 (de opvolger van de huidige generatie) en een nieuw instapmodel: de Apple Watch SE. Grootste vernieuwing in de Series 6 is de mogelijkheid om het bloedzuurstof te meten.

 

Naaste de slimme horloges kondigde Apple ook twee nieuwe iPads aan. Eén verbeterd instapmodel en een nieuwe iPad Air met dunne schermranden, zonder thuisknop en met touch-ID in de sluimerknop. Verder beschikt de nieuwe iPad Air over een USB-C aansluiting, zodat gebruikers makkelijker externe apparaten kunnen aansluiten.

 

Apple One

Om het aantal abonnementen op de verschillende diensten van Apple overzichtelijk en goedkoop te houden, introduceert Apple One. Hiermee worden alle services van Apple gebundeld tot één abonnement die ook gedeeld kan worden met het gezin.

 

Release

De nieuwe Apple Watches en iPad instapmodel zijn vanaf 18 september beschikbaar. De nieuwe iPad Air ligt vanaf volgende maand in de winkel. Vanaf de herfst zal Apple beginnen met de uitrol van Apple One.

About Post Author