zo. jul 14th, 2024

Zakelijk Nieuws

Blijf up-to-date over de laatste zakelijke updates

Bedrijf vestigen in België? 3x waarom Antwerpen een goede keuze is!

bedrijf vestigen België

Wil je je bedrijf laten vestigen in België? Dan is Antwerpen een goede keuze. Heylen Vastgoed kan je helpen bij het vinden van een goed bedrijfspand. Hier lees je drie keer waarom het hebben van je bedrijf in Antwerpen een strategische keuze is.

1: Antwerpen ligt centraal

Antwerpen is erg centraal gelegen. Het is makkelijk bereikbaar vanuit heel België, maar ook vanuit de rest van Europa. Je kunt er eenvoudig met de auto komen, maar ook met het openbaar vervoer. Je kunt zelfs in Antwerpen komen met de boot, omdat het een haven heeft.

2: Ideale haven

Transporteert jouw bedrijf veel middelen? Dan kan Antwerpen ook een hele goede locatie zijn voor jouw bedrijf. Met name omdat Antwerpen een haven heeft. Op die manier kunnen vrachtschepen gemakkelijk van en naar Antwerpen varen waardoor je al je producten eenvoudig kunt transporteren.

3: Internationale community

Antwerpen is heel erg internationaal georiënteerd. Bedrijven vanuit heel Europa vestigen zich in Antwerpen, waardoor er een grote diversiteit is in Antwerpen. Heb je zelf ook een internationaal bedrijf? Dan is Antwerpen dus een goede keuze voor jouw bedrijf. 

Wat meer over Antwerpen

Antwerpen is een stad in het Belgische Vlaanderen. Het telt ongeveer een half miljoen inwoners en is daarmee de grootste gemeente van België. Antwerpen heeft een prachtig oud centrum, met daaromheen ook moderne woonwijken. Veel mensen trekken naar Antwerpen toe vanwege de gezelligheid en vele mogelijkheden in deze stad.

Je bedrijf in Antwerpen

Wil jij je bedrijf laten vestigen in Antwerpen? Dan vind je wellicht een geschikt bedrijfspand in het bedrijfsvastgoed aanbod van Heylen Vastgoed. Zij hebben al meer dan 18 jaar ervaring met het vinden van bedrijfspanden. Op die manier ben je ervan verzekerd dat jij op een goede manier wordt geholpen en je bedrijf kunt starten in Antwerpen.

 

About Post Author