zo. jul 14th, 2024

Zakelijk Nieuws

Blijf up-to-date over de laatste zakelijke updates

Borrelpakketten door de brievenbus: verras je personeel met een creatief en persoonlijk gebaar!

Borrelpakketten door de brievenbus: verras je personeel met een creatief en persoonlijk gebaar!

Stel je voor: het einde van de werkweek nadert en je opent je brievenbus om een feestelijk borrelpakket te ontdekken, speciaal voor jou samengesteld door je werkgever. Klinkt als een droom, toch? In deze blogpost laten we je zien hoe je deze droom werkelijkheid kunt maken, en wat de positieve gevolgen zijn voor je werksfeer en organisatie.

Maak het persoonlijk: kies of stel zelf een borrelpakket samen

Of je nu een kant-en-klaar borrelpakket van Tezet uitkiest of er zelf eentje samenstelt, het draait allemaal om de persoonlijke touch. Laat je medewerkers weten dat je hun smaak en voorkeuren kent door een pakket te kiezen dat aansluit bij hun wensen. Of het nu gaat om een pakket met luxe kaas en wijn, of een pakket met biologische snacks en lokale biertjes, jouw personeel zal zich gewaardeerd en gezien voelen.

Versterk de teamspirit: organiseer een virtuele borrel

Nu iedereen zijn eigen borrelpakket thuis heeft ontvangen, is het tijd om samen te proosten op het succes van de afgelopen maanden. Organiseer een virtuele borrel via en laat je teamleden samen genieten van hun borrelpakketten. Zo creëer je een ontspannen en gezellige sfeer waarin collega’s elkaar beter leren kennen en samen successen kunnen vieren.

Breek de routine: maak van de borrel een maandelijks terugkerend evenement

Om de positieve vibe vast te houden, kun je overwegen om de borrelpakketten en virtuele borrels een maandelijks terugkerend evenement te maken. Zo breek je de routine en zorg je voor een aangename verrassing voor je personeel. Dit zal niet alleen hun humeur verbeteren, maar ook hun motivatie en betrokkenheid bij het bedrijf vergroten.

Laat waardering blijken: stuur een persoonlijk bedankje

Maak het borrelpakket extra speciaal door een persoonlijk bedankje toe te voegen. Schrijf een kaartje met een oprechte boodschap waarin je jouw waardering voor de inzet en het harde werk van je personeel uit. Dit kleine gebaar kan een grote impact hebben op de motivatie en tevredenheid van je medewerkers.

Het versturen van personeelsgeschenken via de brievenbus is een creatieve en persoonlijke manier om je personeel te verrassen en te bedanken voor hun inzet. Het versterkt de band tussen je medewerkers en het bedrijf en zorgt voor een ontspannen en gezellige werksfeer. Dus waar wacht je nog op? Verwen je personeel met een feestelijk borrelpakket en toost samen op een succesvolle zomer!

About Post Author