ma. mei 20th, 2024

Zakelijk Nieuws

Blijf up-to-date over de laatste zakelijke updates

Introductie nieuw blog van onze Twentenaar Thomas

Vandaag hebben we een interview met Thomas uit Agelo die een nieuwe blog gestart is: thekitchenarylab.com. Het is een website waar al zijn passies samenkomen: het internet en zijn passie voor koken en lekker eten. Wat Thomas inspireerde met het starten van zijn nieuwe blog ontdek je in dit interview.

Kun je je even voorstellen?

Ik ben Thomas. En samen met Laura en TIm zijn wij The Kitchenary Lab gestart. Ik heb zelf een achtergrond in communicatie en marketing, Laura is de foodie van de drie en Tim is de computernerd. Die gaat er voor zorgen dat alles werkt. We hebben elkaar in Enschede leren kennen tijdens onze studententijd en zijn elkaar daarna niet uit het oog verloren. Het is mooi om te zien dat onze vriendschap tot the Kitchenary Lab heeft geleidt. Hier lees je ons team een beetje beter kennen.

Wat is het idee erachter?

The Kitchenary Lab is een website waar het allemaal draait om eten. Vaak horen we van vrienden dat ze het lastig vinden om voldoende tijd te vinden om gezond en lekker te eten. Toen we een keer samen een biertje aan het drinken waren, kwam dit ter sprake. De conclusie was dat (vaak) tijd niet het probleem is, maar dat mensen eerder geen inspiratie hebben. Zo is the Kitchenary Lab geboren. En om het nog makkelijker te maken voor onze bezoekers testen we keukenapparatuur die het koken een stuk makkelijker maakt.

Hoe gaan jullie het aanpakken?

Het is natuurlijk best wel een project. We kunnen er ontzettend veel richtingen mee op en de mogelijkheden zijn oneindig. Op dit moment werken we nog, dus zullen we rustig aan beginnen. We hopen er op een gegeven moment wel voldoende mee te verdienen om er fulltime mee bezig te gaan. Dat is wel echt onze droom, zodat we nog meer content kunnen delen en nog harder kunnen werken om The Kitchenary Lab te laten groeien.

Ik zal me voornamelijk bezig houden met de content planning: wat van content we gaan schrijven. Het idee is om recepten, reviews, blogartikelen en testen te publiceren. Inmiddels hebben we al een aantal testen gepubliceerd. In de toekomst hopen we een eigen keuken / studio te hebben, maar momenteel doen we alles nog vanuit huis.

Wat zijn jullie ambities?

Ambities genoeg. Laten we eerst met Nederland beginnen. Maar het is natuurlijk niet zonder reden dat we gekozen hebben voor een .com domeinnaam. Uiteindelijk is het wel ons doel om wereldwijd bekendheid te krijgen. Dit zullen we doen door constant hoge kwaliteit content te publiceren waar onze bezoekers ook echt wat aan hebben zodat ze ook weer terugkomen. Uiteindelijk is het ons doel dat we een community creëren met een nieuwsbrief.

Wat zal de lezer aan jullie blog hebben?

Op dit moment delen we onze favoriete recepten. We richten ons voornamelijk op recepten die makkelijk en snel klaar te maken zijn. Natuurlijk vinden we smaak erg belangrijk. Maar het komt er dus op neer dat we onze bezoekers willen laten zien hoe makkelijk koken kan zijn met een paar simpele tips. Vind je het ook lastig om dagelijks gezonde en lekkere gerechten op tafel te zetten zonder hier veel tijd in te steken? Breng dan zeker een bezoek aan onze site.

About Post Author