zo. jul 14th, 2024

Zakelijk Nieuws

Blijf up-to-date over de laatste zakelijke updates

Nieuwe commercieel directeur en algemeen directeur bij FinancialLease.nl

financiallease-nieuwe-commercieel-algemeen-directeur

NIEUWEGEIN

Met ingang van 1 mei 2019 is Alexander Zevering de nieuwe commercieel directeur van Financial Lease Nederland. Hij volgt daarmee Jurriën van Dijk op, die benoemd is tot algemeen directeur.

Alexander Zevering gaat zich voornamelijk richten op het optimaliseren van de commerciële processen om de kwaliteit van de dienstverlening op lange termijn te waarborgen en naar een nog hoger niveau te brengen.

Jurriën van Dijk gaat zich als algemeen directeur richten op de koers en groei van het bedrijf op strategisch niveau.

Ervaring Alexander

Alexander Zevering is nieuw binnen de automotive en heeft ruim 10 jaar ervaring binnen commerciële managementfuncties, eerder was hij o.a. werkzaam voor Radio 538 en Funda.

Alexander Zevering: “Door de processen te optimaliseren en te investeren in nieuwe partnerships en technieken kan FinancialLease.nl de positie van marktleider verder versterken. Ik zie ernaar uit om invulling te geven aan de groeiambities voor de komende jaren”.

Jurriën van Dijk, algemeen directeur van FinancialLease.nl, over de komst van Alexander: “De keuze voor Alexander was snel gemaakt. Het komende jaar willen we de focus leggen op het optimaliseren van de commerciële processen, zodat we de ondernemers, de banken en autobedrijven nog beter kunnen helpen. Verder gaan we ons nog meer focussen op groei. Door onderscheid te maken in het heden en de toekomst ontstaat er meer focus en een gezonde balans. Wij zijn ervan overtuigd dat we met deze structuurwijziging de groei beter kunnen vormgeven.”

About Post Author