ma. jul 22nd, 2024

Zakelijk Nieuws

Blijf up-to-date over de laatste zakelijke updates

Nintendo maakt karton speelgoed voor de Switch

Nintendo switch lebo

De Nintendo baas heeft een nieuwe manier van spelen geïntroduceerd. Het gaat hier om kartonnen toevoegingen die worden aangesloten op de al bestaande Nintendo Switch. De kartonnen toevoegingen moeten door de kinderen zelf worden in elkaar worden gevouwen en eventueel worden ingekleurd. Wanneer de toevoegingen aan de Switch zijn aangesloten dan is het onder andere mogelijk om met een eigen gevouwen stuurtje te racen of een eigen gemaakte piano piano te spelen.

De kartonnen accessoires zullen worden verkocht onder de naam van Nintendo Labo. Voorbeelden van accessoires zijn naast het racen en piano spelen ook een hengel om te vissen, een robot pak en zelfs een bestuurbare auto. De accessoires liggen vanaf 27 april in de Europese winkels. De goedkoopste Labo pakket is vanaf 70 dollar. De Europese prijzen moeten nog worden bekend gemaakt door Nintendo.

Nintendo Labo hoe werkt het dan?

Het begint bij het aankopen van een pakket. De volgende stap is het in elkaar zetten van het pakket. De in elkaar gezette componenten sluit je dan aan op de Nintendo Switch. De controllers die los gehaald kunnen worden van de Switch en die plaats je op de juiste plek. Via de controllers maakt je verbinding met de Switch en zo maakt bijvoorbeeld de piano geluid.

Het grootste pakket die wordt aangeboden is het robotpak. Een rugzak die via de controllers, die zijn aangesloten via touwtjes, bewegingen van je armen en voeten leest. Via het beeldscherm kan je dan zien dat je een robot bestuurd die dingen kan slopen. Het is het streven van Nintendo om met de Labo accessoires de beleving te verbeteren.

Niet verrassend dat dit van Nintendo komt

Het is een typisch idee van Nintendo volgens kenners. Het wordt gezien als een gekke maar toch super slim idee van het bedrijf. Hiermee speelt de gameconsole in op de jonge gamer en op de gezinnen met jonge kinderen. Het knutselen is nog niet zo makkelijk. Het kan zijn dat je zeker een uur bezig bent met het bouwen van het kartonnen accessoire.

About Post Author