ma. mei 20th, 2024

Zakelijk Nieuws

Blijf up-to-date over de laatste zakelijke updates

Sony aangeklaagd vanwege problemen met controllers

Sony aangeklaagd

Sony is aangeklaagd door een Amerikaanse advocatenkantoor door klachten over de controllers van de PlayStation 5. Gebruikers geven aan dat zij last hebben van driftproblemen, dit zorgt ervoor dat personages in games uit zichzelf bewegen.

Sony is aangeklaagd door advocatenkantoor Chimicles Schwartz Kriner & Donaldson-Smith. Vorige week riepen zij gebruikers die last hebben van dit probleem, om zich te melden. Vorige week werd er door hun onderzocht of een rechtszaak tegen Sony gestart kon worden. Nu is de aanklacht officieel ingediend.

Op de platform Reddit klagen veel mensen uit verschillende landen dat personages in games bewegen zonder dat zij aan de controller zitten. Dit wordt ook wel driftproblemen genoemd. Dit zorgt ervoor dat gamen moeilijk wordt.

Het advocatenkantoor meldt dat Sony al op de hoogte was van de problemen. Echter doen zij er niets aan om de problemen te verhelpen. Het advocatenkantoor benadrukt dat de opties voor reparatie beperkt zijn en dat het oneerlijk is dat consumenten zelf moeten opdraaien voor de kosten van de reparatie van de controllers.

Dit is niet de eerste keer dat het advocatenkantoor zich bezighoudt met dit soort rechtszaken. In het verleden klaagde het advocatenkantoor Nintendo al aan. Ook dit keer wegens driftende Joy-Cons.

About Post Author