zo. jul 14th, 2024

Zakelijk Nieuws

Blijf up-to-date over de laatste zakelijke updates

Tips om jouw huis tegen inbraak te beveiligen

Door je huis goed te beveiligen, voorkom je niet alleen dat jouw bezittingen worden gestolen, maar je kunt er zelfs jouw eigen leven en de levens van je geliefden mee redden. In dit artikel bespreken we effectieve tips voor het beveiligen van je huis tegen inbraak:

Neem een hond

Honden zijn één van de meest effectieve ‘hulpmiddelen’ die kunnen worden gebruikt om te voorkomen dat inbrekers je huis binnendringen. Honden kunnen vanwege hun luide geblaf inbrekers afschrikken. Zodra een inbreker een hond ziet, zal hij zeker aarzelen om dichter in de buurt te komen omdat het luide geluid van een hond de aandacht van mensen in de omgeving zal trekken.

Als je thuis geen hond hebt, kun je proberen om de inbrekers voor de gek te houden. Je kunt eenvoudig een bordje met de tekst PAS OP VOOR DE HOND in je voortuin zetten.

Installeer een alarm

Een alarm in huis installeren, is een ander effectief middel om inbraak te voorkomen. Er zijn tegenwoordig veel elektrische alarmen beschikbaar. Er zijn alarmen die worden geactiveerd wanneer er beweging wordt waargenomen en er zijn ook alarmen met warmtesensoren verkrijgbaar. Het is het beste dat je je alarmsysteem buiten het zicht hangt, zodat inbrekers het niet zien hangen en het kunnen uitschakelen of stukmaken. De meeste van deze alarmen veroorzaken, wanneer ze worden geactiveerd, echter een zeer hard geluid en laten zeer felle lichten afgaan. Stel de gevoeligheid van je alarm niet te hoog in, omdat het ook de beweging van bewegende dieren in de buurt kan detecteren. Wanneer je alarm vaak en onnodig wordt geactiveerd, kunnen de buren dat als overlast ervaren.

Beveilig je deuren

De deuren goed beveiligen en op slot doen, is of je nu wel of niet binnen bent erg belangrijk. Een goed beveiligde deur zorgt voor een goede beveiliging van je huis. Veel onderzoeken hebben al uitgewezen dat de inbrekers in bijna alle gevallen via de deur naar binnen komen. Schuifdeuren zijn enkele van de meest favoriete doelwitten voor inbrekers. Ze zijn heel gemakkelijk open te breken, vooral als ze van glas zijn gemaakt. Probeer geen glas in je deuren te gebruiken en gebruik alléén deuren van hardhout.

Je huis beveiligen is je eigen verantwoordelijkheid. Over de hele wereld neemt het aantal misdrijven toe en dit is deels te wijten aan het gebrek aan verantwoordelijkheid dat mensen nemen om zichzelf te beschermen.

Bezoek onze website voor een betrouwbare slotenmaker – https://www.locksecure.nl/slotenmaker-rijswijk

About Post Author