ma. mei 20th, 2024

Zakelijk Nieuws

Blijf up-to-date over de laatste zakelijke updates

Tips voor een business casual outfit

tips business casual outfit

Heb je tips nodig voor een mooie nieuwe outfit, die je gemakkelijk kunt dragen op kantoor of bij je afspraken? Dan ben je hier aan het goede adres! Een nette polo voor heren is altijd een goede tip, maar ook een goede schoen of een pak is belangrijk voor jouw werk.

Direct stijlvolle herenkleding shoppen dat perfect past bij de business casual dresscode? Genti Clothing heeft een brede collectie met trendy items!

Tip 1: Heb een aantal basics in de kast liggen

Zorg ervoor dat je altijd wat basics in de kast hebt liggen, die je gemakkelijk kunt combineren. Denk bijvoorbeeld aan een net overhemd, een mooie chino en een schoen in een handig te combineren kleur. Als je een aantal basics thuis hebt, wordt aankleden in de ochtend een stuk gemakkelijker omdat je ze eenvoudig kunt combineren.

Tip 2: Leg je kleding de avond van te voren klaar

Je wekker gaat vroeg en je hebt haast. En dan kom je er ineens achter dat je overhemd nog gestreken moet worden. Vervolgens kom je veel te laat aanzetten op je afspraak. Dit wil je natuurlijk voorkomen! Door ’s avonds voordat je naar bed gaat al je kleding voor de volgende dag klaar te leggen, zorg je ervoor dat je hier in de vroege ochtend geen stress meer van hebt.

Tip 3: Het hoeft niet over de top

Als je een aantal kwalitatief goede kleding thuis hebt te liggen, dan kun je gemakkelijk combineren. Zorg ervoor dat je altijd een aantal broeken en shirts in een aantal basic kleuren hebt klaarliggen in je kast. Je hoeft niet een sprankelend rood overhemd te hebben of schoenen met overdreven veel details. Simpel is prima, als het maar netjes is.

Tot slot

Simpel werkt goed als je op zoekt bent naar een casual business outfit. Het belangrijkste is, is dat het netjes is. Een nette polo voor heren werkt altijd goed voor een zakelijke outfit. Je kunt een aantal van je favoriete kleuren uitkiezen die je kunt combineren met diverse broeken en colberts.

About Post Author