vr. mei 24th, 2024

Zakelijk Nieuws

Blijf up-to-date over de laatste zakelijke updates

Welke Adobe cursussen zijn er allemaal?

Adobe cursussen

Aan het zoeken naar een leuke en creatieve cursus om de software van Adobe beter onder de knie te krijgen? Voor elk programma van Adobe is er wel een interessante cursus te vinden. Denk bijvoorbeeld aan Photoshop, InDesign, Illustrator, After Effects of Premiere Pro. Na het volgen van een cursus van DWM trainingen kan je direct zelf aan de slag met het programma waarvoor je een cursus hebt gevolgd.

Een Adobe cursus duurt ongeveer twee dagen en is geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers van de Adobe programma’s. Tijdens de cursussen wordt de basis van de software en de meest gebruikte functies duidelijk uitgelegd.

Photoshop cursus

Adobe Photoshop is de software voor het bewerken en retoucheren van foto’s. Eigenlijk is alles mogelijk als het gaat om fotobewerking met Photoshop. Denk bijvoorbeeld aan het vrijstaand maken van personen of voorwerpen, het maken van social media advertenties of het bijsnijden van foto’s. Tijdens een Photoshop cursus worden de meest gebruikte functies van dit programma uitgelegd op een manier waardoor je er na de cursus zelfstandig zelf mee aan de slag kunt.

Indesign cursus

Indesign is de software van Adobe om zelf advertenties, brochures, flyers, visitekaartjes en ander DTP-werk te ontwerpen. InDesign wordt gebruikt voor het ontwerpen van zowel online als offline uitingen. Tijdens een training wordt de interface en de meest gebruikte functies uitgelegd.

Illustrator cursus

Voor het ontwerpen van vector iconen, infographics, logo’s en noem zo maar op is Adobe Illustrator het juiste programma om te gebruiken. Tijdens een Illustrator cursus worden de belangrijkste functies, de interface en de mogelijkheden van dit programma uitgelegd.

After Effects cursus

Vind je het gaaf om creatieve animaties te maken? Of om special effects toe te voegen aan video’s? Om dit Adobe programma te gebruiken is wel basiskennis van Photoshop en Illustrator vereist. Tijdens twee cursusdagen is het mogelijk om de functies en mogelijkheden van dit programma onder de knie te krijgen.

Premiere Pro cursus

Voor iedereen die wilt leren hoe je videos op een professionele manier kunt monteren is een Premiere Pro cursus geschikt. Tijdens een training van dit programma leer je alles over het monteren van een video om zo duidelijk mogelijk een boodschap over te brengen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie videomontage met titels, effecten, afbeeldingen en noem zo maar op.

About Post Author