zo. jul 14th, 2024

Zakelijk Nieuws

Blijf up-to-date over de laatste zakelijke updates

Werk jij liever met HubSpot of WordPress?

Ben jij ondernemer en zoek je naar de beste manier om je website te laten maken? Dan kan het handig zijn om je op bepaalde vlakken goed in te lezen. Wat dacht je namelijk van het CMS? CMS staat voor een Content Management Systeem en dit heb je op allerlei momenten tijdens het opzetten en onderhouden van je eigen website nodig. De meest bekende en gangbare CMS zijn HubSpot en WordPress. Wat is het verschil tussen beide en welke voordelen hebben ze? In deze blog lees je vooral welke voordelen eraan verbonden zitten en op basis waarvan je uiteindelijk de knoop door kunt hakken.

Wat zijn de voordelen van HubSpot?

Ten eerste kun je hosting en beveiliging van je website via HubSpot regelen. Eigenlijk kan je dit CMS als allen-in-1 pakket omschrijven. Zowel social media, e-mail marketing, CRM-integratie en veel meer hoef je niet los van HubSpot te regelen. Doordat dit systeem zo volledig is, betaal je daar wel voor. Er zijn opstartkosten maar je kunt zelf overwegen of de kosten het waard zijn voor wat je er allemaal voor terug krijgt. HubSpot is ideaal wanneer je meer wilt richten op inbound marketing.

Welke voordelen heeft WordPress

WordPress is een geweldige CMS op het moment dat je al een beetje weet wat je precies doet. Met WordPress kun je namelijk je hele website vormgeven zoals jij dat wil. Je kunt uit standaard thema’s kiezen, maar alles valt supermooi te personaliseren. Daarnaast kun je allerlei plugins downloaden waarmee je extra dimensies in je website creëert. Het mooie aan WordPress is dat je veel gratis kunt doen. Dat scheelt je geld, vooral als je nog in de start-up fase zit.

Kies voor een CMS die het beste bij je past

Nu je zowel de voordelen van HubSpot als WordPress kent, is het tijd om na te denken welk CMS het beste bij jou en je onderneming past. Je weet zelf het beste welke kant jij met je website op wil gaan en welk budget je te besteden hebt. Kies vooral voor de CMS die het beste bij je past, want dan zal je er ook veel meer uit kunnen halen dan wanneer je voor de mindere optie gaat omdat die bijvoorbeeld minder geld kost. Je website is belangrijk, het is een tool waarmee jij jezelf op de kaart zet en waar je nieuwe klanten uit binnenhaalt. Zorg er dus voor dat de website in orde is en dat klanten je altijd kunnen vinden en bereiken. 

About Post Author