ma. mei 20th, 2024

Zakelijk Nieuws

Blijf up-to-date over de laatste zakelijke updates

Zonnepanelen van KiesZon voor uw bedrijfspand

In Nederland is het niet altijd zonnig, maar zonnepanelen voor uw bedrijfspand zijn een langetermijninvestering. KiesZon werkt aan een duurzame toekomst met toegewijde partners. Het is mogelijk om over te stappen op zonnepanelen zonder te investeren.  U kunt kiezen uit een lease, dakhuur of koop. KiesZon werkt volgens het “4 pijler model”: een uitgekiende werkwijze waarbij maximaal rendement en duurzaamheid centraal staat. Waarom morgen overstappen als het vandaag kan? Hoe meer zonnepanelen voor uw bedrijfspand, hoe groener de toekomst.

Veel meer dan alleen zonnepanelen voor bedrijfspanden

KiesZon maakt zich sinds 2009 hard voor een duurzaam energienetwerk door heel Nederland. Dat is niet mogelijk zonder eensgezinde zakelijke partners. Als dochteronderneming van Greenchoice houdt KiesZon het heft in eigen handen met zijn gedreven team van engineers, accountmanagers en uitvoerders. Ze zijn niet afhankelijk van externe partijen waardoor het hele proces efficiënt kan worden gemonitord zonder lange communicatielijnen. Maximale beheersbaarheid van het proces is waar het om draait. Als u dus kiest voor zonnepanelen voor uw bedrijfspand dan kiest u voor duurzaamheid en maximaal rendement.

Sinds de oprichting van KiesZon ligt de focus op innovatie. In 2017 introduceerden ze het dakhuurconcept wat inhoudt dat grote dakoppervlaktes ingezet kunnen worden voor de opwek van duurzame stroom. Het is goed om ongebruikte daken zo nuttig mogelijk in te zetten; zo bespaar je elders ook ruimte. Het plaatsen van zonnepanelen op uw bedrijfspand is een win-win situatie.

Het team achter KiesZon

Het team achter KiesZon bestaat uit een groene kern van gedreven professionals die zich allen bewust zijn van de toekomst en het effect dat onze huidige leefwijze daarop heeft. Van projectmanagers tot engineers, samenwerking en eenheid spelen een belangrijke rol. Naast het interne team hecht KiesZon ook veel waarde aan zijn zakelijke partners, zoals Jumbo of CWT. Zonnepanelen voor uw bedrijfspand betekent langdurig profiteren, want ook nazorg speelt bij KiesZon een belangrijke rol.

Het 4 pijler model

Het 4 pijler model begint bij ontwikkeling en eindigt bij exploitatie. KiesZon werkt middels deze werkwijze richting een succesvol eindresultaat. Wat houdt het 4 pijler model exact in?

 

  • Ontwikkeling
  • Financiering
  • Realisatie
  • Exploitatie

Onder ontwikkeling wordt verstaan het werk dat het team van eigen engineers aflevert. Hierbij zijn onder andere de hellingshoek, zonnepanelen, ruimtebenutting en aantal vermogen belangrijk. Deze fase is cruciaal en legt de basis voor de rest van het project. In samenspraak met de betreffende partner wordt gekeken naar passende oplossingen, zodat de zonnepanelen voor uw bedrijfspand zonder slag of stoot functioneren. De financiering is geheel afhankelijk van de wensen van de partner. Wanneer er wordt gekozen voor dakhuur of lease hoeft er niet geïnvesteerd te worden. De zonnestroomontwikkelaar is dan verantwoordelijk voor het systeem en de volledige financiering. Zonnepanelen voor uw bedrijfspand hoeven niet duur te zijn. De realisatie bestaat onder meer uit een kwaliteitscontrole. Als alle partijen tevreden zijn gaan ze over naar exploitatie. Dit kunt u zien als nazorg. Monteurs verrichten preventief onderhoud en controle.

Koplopers in de zonnestroommarkt

KiesZon is sinds 2009 pionier in de zonne-energiemarkt. Toentertijd ging het project ‘Amsterdamse scholen’ van start wat als eerste zonnestroomproject volledig werd gefinancierd. Amsterdamse scholen werden voorzien van in totaal 2.800 zonnepanelen. Sindsdien leggen ze de lat steeds hoger en ligt de focus op innovatie en onafhankelijkheid. Niet uitbesteden en kwetsbaar worden, maar zelf verantwoordelijkheid dragen. Kies voor zonnepanelen voor uw bedrijfspand en ga voor KiesZon.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden, neem een kijkje op KiesZon.nl

About Post Author