ma. mei 20th, 2024

Zakelijk Nieuws

Blijf up-to-date over de laatste zakelijke updates

Nieuwste aankondigingen Google

aankondigingen

google event

Dinsdag om 18:00 uur houdt Google een evenement waar zeer waarschijnlijk nieuwe producten worden aangekondigd. Hier leest u wat onze verwachtingen zijn.

Google Pixel-Smartphones

De geruchten gaan al enig tijd rond dat Google stopt met zijn merk Nexus smartphones en daarvoor in de plaats een nieuw merk Pixel introduceert. Naar verwachting lanceren zij de Pixel en Pixel XL toestellen. Ze beschikken over een 5 en 5,5 inch-scherm, vingerafdrukscanner en usb-c-ingang. Het is nog niet duidelijk op welke software de toestellen zullen draaien.

Google Home

Tijdens de ontwikkelaarsconferentie van Google was de Google Home dé gadget. Met dit hebbedingetje wil Google zich vestigen in je woonkamer. De Google Home is ontwikkeld om alle vragen te beantwoorden. Hij herkent je stem en geeft antwoord uit de zoekresultaten van Google. Een onderdeel van de gadget is het bestellen van producten. Naar verwachting zal Google vanavond bekend maken wanneer en tegen welke prijs de Home op de markt komt.

Chromecast 4K-televisies

Met dit apparaat kun je een tv weer een extra dimensie geven. Het streamen van video’s, foto’s is mogelijk met dit apparaat. De Chromecast sluit je aan via de hdmi-ingang waarna je vanaf je smartphone van alles kan streamen.

VR-bril Daydream View

Op de ontwikkelaarsconferentie werd ook de Google Daydream VR gepresenteerd. Naar verwachting zal de bril vanavond gepresenteerd worden die gebruik maakt van apps en waar je spelletjes mee kunt spelen. Naast de bril zal er een kleine afstandsbediening meegeleverd worden die als bewegingssensor geldt. Hiermee kun je dingen aanwijzen en jezelf navigeren door de virtuele wereld.

Andromeda

De samenstelling van het van besturingssysteem Android en Chrome OS staat volgens bronnen al langer op de planning van Google. Vanavond zou de eerste versie dus gelanceerd kunnen worden. Het is een het nieuwe besturingssysteem van smartphones, tablets, laptops, en pc’s van Google.

Vanavond om 18:00 uur is het Google evenement live te volgen via YouTube.

About Post Author