zo. jul 14th, 2024

Zakelijk Nieuws

Blijf up-to-date over de laatste zakelijke updates

PSV verbreekt contract met sponsor Investous

De directie van PSV heeft woensdag besloten om het sponsorcontract met Investous te verscheuren. Eerder kwam Investous via het tv-programma ‘Opgelicht’ in opspraak vanwege hun ‘dubieuze handelswijze’. Investous zou veel cliënten in Nederland voor vele tonnen hebben gedupeerd.

Nadat PSV de samenwerking eerst had opgeschort heeft de voetbalclub het sponsorcontract nu eenzijdig ontbonden. PSV beroept zich op reputatieschade en dat was een ontbindende voorwaarde in het contract.

Investous zou PSV gebruiken om betrouwbaarheid te krijgen. Zo staat de sponsor in het rijtje sponsoren zoals Rabobank, Coca-Cola en bouwer Heijmans. De voetbalclub heeft het bedrijf nog wel aangedrongen om de door beleggers aan de kaak gestelde zaken serieus te behandelen.

Een uitzending van ‘Opgelicht’ dinsdagavond ging onder andere over Investous. Zo zou het bedrijf misleidende advertenties op social media laten zien. In deze advertenties verwezen ze naar nepartikelen. Ook zouden ze BN’ers gebruiken zoals Jort Kelder en John de Mol.

About Post Author