zo. jul 14th, 2024

Zakelijk Nieuws

Blijf up-to-date over de laatste zakelijke updates

Uitgelicht: de HP Envy 6020e

De HP Envy 6020e is een populaire printer in zakelijk Nederland vanwege het veelzijdige karakter van de printer.

De veelzijdige HP Envy 6020e

De HP Envy 6020e is een zeer veel gebruikte printer in Nederland, zowel onder zakelijke als particuliere gebruikers. En dat is niet voor niets want met deze all-in-one printer van HP kun je zowel printen als scannen als ook kopiëren. Zowel in kleur als zwart-wit. Voor zakelijke gebruikers heeft de printer nog enkele handige eigenschappen die bijdragen aan de populariteit. Zo kun je er 10 pagina’s per minuut mee printen in zwart en 7 pagina’s per minuut in kleur en kun je dus grote bestanden vrij snel laten printen. Ook kun je er automatisch dubbelzijdig mee afdrukken en is de printer draadloos aan te sluiten waardoor deze niet perse in de nabijheid van laptop of pc hoeft te staan.

Inkjet printer

De HP Envy 6020e is een zogenaamde Inkjet printer. Met deze techniek worden er kleine hoeveelheden inkt op het papier gespoten die met kleine elektrische schokjes op de juiste plek worden verspreid. In inkjet printers gaan inktcartridges met vloeibare inkt. Deze cartridges moeten vervangen worden zodra de inkt op is.

Cartridges voor de HP Envy 6020e online bestellen

Een belangrijk deel van de printkosten die je maakt gaan op aan de cartridges. Dus indien je zo voordelig mogelijk wilt printen en toch gebruik wilt maken van deze goed presterende printer dan is het van belang om de voordeligste cartridges te nemen. Voordelige inktcartridges bij de HP Envy 6020e kun je bestellen bij goedkoopprinten.nl. Deze online specialist in printerbenodigdheden biedt de HP 305 XL aan van het huismerk in zowel losse units in zwart of kleur als in voordelige multipacks waarin kleur en zwart gecombineerd zijn. Het grote voordeel van het huismerk is dat deze even goed zijn als de originele cartridges, maar tot wel 70% gunstiger geprijsd omdat je niet betaalt voor de merknaam. Bovendien bevatten ze vaak meer inhoud dan de originele versies.

Niet goed, geld terug

Huismerk inktcartridges voor de HP Envy 6020e kun je zonder enig risico online bestellen bij goedkoopprinten.nl vanwege de “100% niet goed, geld terug” garantie. Ook zijn ze supersterk in service, want heb je vragen of problemen dan is de klantenservice 24/7 beschikbaar! Zo kun je zorgeloos en vooral veel voordeliger blijven printen met je HP Envy 6020e, zowel op kantoor als op je thuiskantoor, ook indien je digitaal werkt.

About Post Author